Megatrex

Vaativan ma­te­ri­aa­lin­kä­sit­te­lyn erikoisosaaja

Megatrex on vuonna 1995 perustettu teollisen materiaalinkäsittelyn globaali asiantuntija. 

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme korkean suorituskyvyn ATREX®-laitteita ja -teknologiaa vaativiin teollisuussovelluksiin, erityisesti jatkuvatoimisiin prosesseihin.  

Räätälöimme sinunkin tuotantoosi ratkaisut, joilla voit prosessoida haluamiasi materiaaleja tehokkaasti, taloudellisesti ja luotettavasti. ATREX-laitteilla käsittelet myös tuotannon hylky- ja sivuvirrat uudelleen hyödynnettävään muotoon. Näin saat arvokkaat raaka-aineet uudelleenkäytettäviksi, säästät toimintasi kokonaiskustannuksissa ja toteutat samalla vastuullista kiertotaloutta. 

Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti Suomesta käsin sekä yhteistyössä kansainvälisen yhteistyöverkostomme alihankkijoiden ja edustajien kanssa. 

Tehokkaat prosessiratkaisut asiakastarpeiden mukaan 

Megatrexin toimintaa ohjaavat asiakkaiden tarpeet ja laatuvaatimukset, joihin vastaamme yksilöllisellä räätälöinnillä ja palveluilla. Vahvuuksiamme ovat tinkimätön palveluasenne, jatkuva tuotekehitys, vahvat tekniset resurssit sekä ennen kaikkea kokeneista huippuammattilaisista koostuva henkilöstö.  

Teemme tuotekehityksessä tiivistä yhteistyötä eri alojen asiakkaiden, asiantuntijoiden sekä tutkimuslaitosten kanssa. Näin voimme tarjota uusia ATREX®-sovelluksia erilaisiin sovelluskohteisiin ja sinunkin tuotantoprosessisi tarpeisiin.  

Jauhatus • Sekoitus • Dispergointi • Kemiallinen aktivointi